Afstemning
Hvad synes du om HandelsBasen.dk
Nyhedsbrev

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling sker via Paypal. 

Når man har accepteret og godkendt ordren, vil man blive omdirigeret til paypal. Her kan man vælge om man vil benytte sin Paypal-konto (hvis man har en sådan), eller om man vil benytte sit betalingskort. Det er ikke noget krav, at man har en Paypal-konto for kunne betale for ordren. Efter at betalingen er godkendt, kommer man tilbage til HandelsBasens hjemmeside. 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du hander på www.HandelsBasen.dk.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til vor adresse som nævnt nedenfor.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Varen skal sendes til:

HandelsBasen

Vestre Landevej 191

6800 Varde

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Tilbagebetaling vil ske via det betalingskort, som blev benyttet ved købet.
NB. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

På www.HandelsBasen.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgelser til varer, som ikke findes på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på handel@handelsbasen.dk

Alle priser på websitet er incl. moms og andre afgifter.

Når du handler på www.HandelsBasen.dk indgås aftaler på dansk.

På www.HandelsBasen.dk kan der betales via Paypal, som er en nem og sikker løsning. Paypal tilbyder betaling med betalingskort, hvis man ikke har eller ønsker en Paypal konto.

Køber du for mindst kr. 500,- så står www.HandelsBasen.dk for alle udgifter til fragt.

Du kan til enhver tid se dine tidligere ordrer ved at logge ind på www.HandelsBasen.dk. Du vil via e-mail modtage besked ved restordrer eller andre ændringer/forsinkelser.

Reklamationsret.

Når du handler på www.HandelsBasen.dk har selvfølgelig 24 mdr. reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombytter, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforboldende adfærd.

Reklamationer behandles udelukkende såfremt kopi af faktura er vedlagt/medsendt.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 mdr. efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på følgende adresse:


HandelsBasen

Vestre Landevej 191

6800 Varde

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Alle priser er inkl. dansk moms.